ICRE DE CRAP ROASPETE

de MIMI in Salate, 30 Dec 2009 | 7464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 GR DE GRIS
  • 3 LINGURI MARI DE ICRE
  • UN PLIC SARE DE LAMAIE
  • APA MINERALA
  • O CEAPA ROSIE
  • UN PRAF DE SARE
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ICRE DE CRAP ROASPETE:

Se pune apa la fiert pt gris cu putina sare.Cand fierbe apa incepem sa punem putin cate putin gris pana se face tare.Trebuie sa fie tare ,dupa care il lasam sa se raceasca foarte bine.Intre timp pasam cu mixerul foarte bine icrele pana cand iese o zeama din ele si se leaga foarte bine,dupa care adaugam si grisul si pasam bine de tot,dupa care incepem si adaugam ulei.Pasam bine pana se incrporeaza uleiul,ca altfel ai sanasa sa se taie.Si punem ulei.Sa nu uitam sa punem ceapa tocata marunt si sarea de lamie in functie cat de acre le dorim.La sfarsit va spun un secret pe ca eu il stiu si nu se taie niciodata si ies albe si pufoase.In timp ce faceti icrele puteti sa storpiti cu putina apa minerala .Puteti ca de doua -trei ori dar dupa ce ati incorporat bine uleiul.Si vor arata mult mai bine.Mie nu mi-sa intamplat sa se taie nici o data icrele .Este un sfat bun pe care l-am furat de la cineva.Si mie mi-se taiau icrele inainte,dar acum nu. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "ICRE DE CRAP ROASPETE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]