Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Salate, 3 Feb 2016 | 2648 vizualizari

 

Nu asa se traduce specia de salata (Little Gems) pe care am folosit-o pt aceast preparat, dar arata ca niste inimi de salata, nu?

 

INGREDIENTE

  • 1 inima de salata
  • 1 lingurita chives tocat
  • 1 sfecla rosie conservata
  • 1 lingura branza de capra
  • 1 lingura fistic tocat
  • Pentru dressing:
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri si 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra:

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie sfecla in cuburi.

Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza. 

Se amesteca sfecala cu chives si 1 lingura de dressing. 

Se amesteca frunzele de salata cu 1-2 linguri din dressing si cu fisticul. 

Se aseaza salata pe un platou, urmata de sfecla si de branza de capra sfaramata. 

TIPS-URI

1

Dressingul se poate pastra la frigider 3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete