Mamaliga taraneasca la cuptor

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2012 | 6230 vizualizari

 

....cine nu a mancat asa ceva???dar cu diverse combinatii....si combinatia mea este buna nu ca nu mi-ar place si altele....

 

INGREDIENTE

  • malai,
  • sare,
  • 1l apa,
  • unt,
  • telemea de oi,
  • kaizer,
  • oua,
  • cascaval.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga taraneasca la cuptor:

Pentru inceput vreau sa va informez ca gramajul este optional in functie de numarul de persoane si de gusturi.

Pentru inceput pregatim o mamaliga nici moale dar nici prea tare pentru a putea fi intinsa usor. Apoi pregatim un vas termorezistent pe care il ungem cu unt si asezam un strat de mamaliga calda, peste care asezam bucatele de unt, telemea de oi framantata si kaizer. Mai asezam un strat de mamaliga, apoi unt, telemea si kaizer, iar la final intindem inca un strat de mamaliga peste care spargem cateva oua.

Bagam vasul la cuptor si il lasam pana se coace foarte bine si apoi il scoatem ,iar cand este fierbinte radem cascaval . De preferat sa se serveasca cald, dar merge si rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

branza poate fi de orice fel dar este mai bun cu branza sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga taraneasca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]