Mancare de fasole boabe cu afumatura

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2010 | 9505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe.
  • 500 g afumatura.
  • 2 cepe.
  • 1 ardei gras.
  • 2 morcovi.
  • 2-3 rosii.
  • foi de dafin.
  • cimbru.
  • piper boabe.
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole boabe cu afumatura:

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece.Se pune la fiert si se schimba apa de doua ori.Cand fasolea este pe jumatate fiarta se adauga afumatura.Spre sfarsitul fierberii se adauga ceapa taiata marunt, morcovul taiat rondele ,ardeiul gras taiat cubulete, foaia de dafin si piperul boabe.
Se lasa la fiert, se adauga sare dupa gust.Se presara cimbrul si se adauga rosiile date prin razatoare, se amesteca bine si se mai lasa la fiert circa 10-15 min.
Se asezoneaza cu patrunjel verde si poate fi servita cu ceva acritura.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole boabe cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

12.05.2010, 11:30

Madi, pana la ploiesti fac 45 min.................................

pisicutaana22 1

23.01.2012, 23:50

maine vreau sa incerc reteta asta,arata bine,deja salivez,multumim frumos scumpa doamna pentru reteta.

pisicutaana22 1

23.01.2012, 23:52

eu am cumparat fasole pestrita,banuiesc ca nu e o problema si am puso in apa rece de pe acum si maine la cratita cu mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta, cu muschi de porc