Vinete evantai

de Bunica in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2014 | 6596 vizualizari

 

De cand am vazut reteta am zis ca o incerc;)este un preparat foarte satios!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 2 rosii
  • 12 bucati bacon
  • 150 g. cascaval Delaco
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete evantai:

Rosiile se spala si se taie circular.

Vinetele spalate,sterse taiate pe lungime la distanta de 1 cm.

Cascavalul taiat felii.

Usturoiul taiat marunt sau pisat.

Luam  vanata si condimentam cu sare,piper ,busuioc tocat  intre feliile taiate.

Ungem fiecare felie cu usturoi,apoi punem o felie de bacon,rosie si cascaval.

Procedam la fel si cu cealalta vanata.

Luam un vas termorezistent ,punem vinetele.

Stropim vinetele cu ulei de masline si dam la cuptorul incins la 170 grade pentru 40 min.

La servim calde.

Eu le-am servit cu tzatzichi.

TIPS-URI

1

Sarea trebuie folosita cu moderatie,tinand cont ca baconul si cascavalul contin sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]