Mancare de naut cu legume si carne tocata

de Bya Ralu in Vita, 4 Iun 2014 | 8236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut
  • carne tocata de manzat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 50 ml vin rose
  • busuioc,sare,piper alb
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu legume si carne tocata:

Ceapa rosie se tocata marunt si se pune la calit cu morcovii taiati rondele.Se adauga si carnea tocata,se stinge cu vinul rose.
Punem apa si lasam la fiert la foc mic 15 minute.
Adaugam dovlecelul taiat rondele,nautul scurs de zeama si ceapa verde taiata marunt.
Se mai completeaza cu apa pana cand legumele sunt fierte.
Se adauga condimente dupa gust,iar la final putin patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu legume si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Picioare de vaca cu naut