O mancare delicioasa facuta in suc propiu de te lingi pe degete.
Am mancat toata familia si toti au spus ca are gustul unei mancari facute in foc de vatra.
V-o recomand cu toata inima.
Se curata cartofii si se taie in cuburi de dimensiuni mai marisoase (ca sa nu se imprastie la fierbere), de asemeni ceapa curatata se taie pestisori.
Se pune la inmuiat in apa rece vasul roman pentru cca 15 min.
Toate ingredientele se amesteca intr-un castron mai mare impreuna cu mirodeniile, delikatul, sucul de rosii si carne si se aseaza in vasul roman. Legumele se aseaza pe fundul vasului si carne deasupra.
Mentionez ca eu nu am folosit ulei absolut deloc (deoarece pulpele de pui isi vor lasa grasimea sa se scurga peste legume si ii vor da un gust mai bun si in acest mod vor avea grasimea necesara prepararii)
La alegere se poate folosi foarte putin vin alb pentru gust.
Atentie! NU SE ADAUGA APA LA GATIT Ingredietele isi vor lasa sucul propriu, astefel mancarea va fi delicioasa.
Se baga la cuptor neincalzit pentru circa 1 ora si 30 de min. Spre final se scoate capacul si se lasa la gratinat pentru aproximativ 10 min.
Pofta buna!