Melcisori din foietaj umpluti cu nuca

de naomy in Dulciuri, 6 Aug 2011 | 7328 vizualizari

 

Melcisori din foietaj umpluti cu nuca.

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 80 gr nuca macinata
  • 50 gr zahat brun
  • 2 zahar vanilat
  • un albus de ou.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori din foietaj umpluti cu nuca:

 Amestecam nuca cu zaharul brun si cel vanilat si o punem peste albusul bine batut si amestecam pana se formeaza o pasta .

Separat se taie foietajul in fasii lungi si se umplu cu pasta de nuci ,se rasucesc si da forma unui melc .

Pregatim tava cu hartie si asezam melcisorii cu nuca cu grija si ai dam la cuptorul incins la 180 grade cam 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori din foietaj umpluti cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]