Musaca de cartofi

de Bucataria_Portocalie in Mancaruri cu carne, 18 Ian 2010 | 16974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • •1 kg carne tocata porc sau amestec
  • •1 kg cartofi
  • •1 ou
  • •200 ml suc rosii
  • •cascaval ras (optional)
  • •sare, piper usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Inabusim carnea de porc in putin ulei si cand este aproape gata adaugam sucul de rosii. Condimentam cu sare, piper si 2, 3 catei de usturoi. Mai lasam cam 10 min la foc mic. Cand este gata si s-a racit compozitia punem un ou batut.

Curatam cartofii, ii taiem rondele si-i punem la prajit.

Intr-un vas de yena dupa ce-l ungem cu ulei punem un start de cartofi, un strat de carne si repetam operatiunea pana ni se termina compozitia, avand grija sa fie ultimul strat de cartofi. Optional punem deasupra cascaval ras. Daca nu folosim cascaval adaugam suc de rosii peste ultimul strat de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc