Muschiulet de porc cu legume si orez

de La Ancuta in Porc, 11 Iul 2011 | 5559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • fasole verde (~10 pastai)
  • 1/2 cana mazare
  • 4 linguri sos de soia
  • 5 catei de usturoi
  • piper
  • chili
  • 1 lingurita rasa amidon
  • 1 cana orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu legume si orez:

Spalam bine orezul in mai multe ape apoi il punem la fiert in apa cu sare. Lasam sa fiarba 20 de minute.
Daca mai trebuie mai adaugam apa. Dupa ce a fiert acoperim cu un capac si il lasam 10 minute.

Intre timp taiem muschiuletul in bucati mici. Punem carnea intr-un bol impreuna cu sosul de soia si usturoiul taiat feliute. Lasam sa stea pana pregatim legumele.

Taiem ceapa rondele iar ardeiul feliute subtiri. Fasolea o taiem in bucati mai mici.

Incingem 2 linguri ulei de masline in wok si adaugam carnea. Amestecam bine pana isi schimba culoarea iar apoi o scoatem pe o farfurie.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam legumele si lasam 5-10 minute, amestecand continuu.

Adaugam apoi carnea si sosul in care am marinat carnea. Dizolvam amidonul in cateva linguri de apa si il adaugam in wok. Lasam sa mai dea 2-3 clocote apoi adaugam piper si chili si oprim focul.

Servim cald alaturi de orezul fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu legume si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana