Ostropel de pui

de mirela0911 in Pui, 2 Aug 2011 | 5166 vizualizari

 

E pentru prima oara cand fac asa ceva si mi-a placut ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare, piper
  • 3 lg ulei
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 rosii mari
  • 1 lgt. busuioc uscat
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se curata pulpele de piele si se taie in doua, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se prajesc pulpele sub capac pana se rumenesc pe toate partile. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba fara capac, pana se evapora lichidul. Se scoate carnea si se pastreaza calda.

Sosul ramas se strecoara intr-o alta cratita, se pune pe foc si se adauga rosiile curatate de piele si seminte si pasate la blender. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade putin. Se adauga carnea, busuiocul si usturoiul taiat feliute. Se lasa sa fiarba 5 minute. Se serveste cald.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui sub capac de paine