Palmierii lui KAMY

de dentistutza in Dulciuri, 23 Oct 2010 | 5118 vizualizari

 

http://www.bucataras.ro/kamy/-am facut si eu cu foarte mici modificari...foarte buni!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foetaj decongelata
  • 1/2 cana zahar
  • 1/4 cana zahar brun
  • 1 lingura scortisoara
  • 50 gr. unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmierii lui KAMY:

Am urmat metoda lui Kamy: pe foaia unsa cu unt topit am presarat amestecul de zahar. Am inceput sa indoi laturile, am acoperit iar sectiunea  "alba" cu zahar, am intins un pic cu sucitorul si tot asa pana am ajuns cu marginile cap-la-cap. Le-am suprapus apasand bine, am taiat felii de 2 cm. latime si le-am copt in tava pe hartie de copt unsa cu putin ulei. Le-am intors cand s-au rumenit frumos, le-am mai lasat putin la foc bland si apoi le-am lasat sa se racoreasca in tava.

Grozave au fost, multumiri Kamy.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmierii lui KAMY" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]