Panna cotta cu cafea si ciocolata

de Julie in Dulciuri, 21 Aug 2011 | 7119 vizualizari

 

Panna cotta cu cafea si ciocolata, dupa o idee delicioasa preluata de la Madi Marin ;)

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte,
  • 100 ml frisca lichida,
  • 100 ml cafea preparata,
  •  150 g ciocolata, 
  • 10 g gelatina,
  • esenta de rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea si ciocolata:

Intr-un vas, se amesteca laptele, cafeaua si frisca lichida. Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga esenta de rom si gelatina, inmuiata inainte in 50 ml apa si dizolvata pe baie de aburi. Amestecul se strecoara si se pune in cupe.

Panna cotta cu cafea si ciocolata se serveste dupa ce a stat cel putin 2 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]