Panna cotta cu dulceata de cirese amare

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Feb 2013 | 4215 vizualizari

 

Tot am auzit de'' panna'' asta si am zis sa o incerc si eu ,m-am inspirat de la Dia...

 

INGREDIENTE

  • 400 ml smantana cu grasime peste 30%
  • 250 ml lapte
  • 20 g gelatina
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic vanilie-burbon
  • dulceata de cirese amare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu dulceata de cirese amare:

Am pus sa se hidrateze gelatina cu cca 60 ml lapte rece.

Restul de lapte l-am amestecat cu zaharul si vanilia-burbon si l-am pus pe baie de abur,cat a dat intr-un clocot,am adaugat smantana,mestecand bine,pana am adus-o la punctul de fierbere.

O dam de pe foc si adaugam gelatina hidratata,omegenizand bine amestecul.Am turnat in diverse forme si am lasat-o la rece in frigider cca 3 ore.

Am scos din forme panna cotta si am turnat dulceata de cirese negre peste ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]