Pasta de conopida

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 17331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida,
  • usturoi,
  • 2 galbenusuri pentru maioneza,
  • ulei pt maioneza,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • 1 lingura mustar,
  • Daca tineti post puteti face cu maioneza din pufuleti: 
  • 50 g pufuleti,
  • 1 lingura mustar,
  • ulei,
  • putin suc de lamaie,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se pune conopida la fiert in apa cu sare.

Intre timp se face maioneza din galbenusuri, mustar si ulei. Pentru maioneza din pufuleti: Stropiti pufuletii cu putina apa pentru a se inmuia. Pisati-i cu furculita, adaugati 1 lingura mustar, putin suc de lamaie si ulei.

Dupa ce s-a racit conopida, pisati-o cu furculita si amestecati cu maioneza si usturoiul pisat. Condimentati cu sare, piper si vegeta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu salata de pui