Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 23 Apr 2018 | 5306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi proaspeti, intregi
  • 800 grame cartofi noi
  • 100 ml maioneza
  • sare, piper
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingura chives, tocat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • ulei de masline
  • lamaie pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi:

Cartofii se taie in jumatati, daca sunt prea mari si se fierb, necuratati de coaja, in apa cu sare 10-12 minute, pana sunt gatiti complet. 

Separat se amesteca maioneza cu sucul de lamaie, patrunjelul, chives si caperele tocate. Se adauga peste cartofi si se amesteca cu grija. 

Intre timp, se cresteaza pestele din loc in loc, pe ambele parti si se presara cu sare si piper. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si se prajeste pestele 5-8 minute pe parte in functie de grosime. 

Se servesc imediat cu salata de cartofi si bucati de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu migdale