Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor

de maxion in Pastrav, 17 Apr 2011 | 9904 vizualizari

 

o reteta originala produsa ad hooc cu de toate de florii

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi salmonati
  • 300 gr ciuperci
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 1 vanata rotunda
  • 1 ardei gras rosu
  • 200ml vin alb
  • 2 morcov
  • 3 cartofi
  • 3 cepe rosii
  • radacina de telina (o bucatica)
  • mirodenii proaspete (rosmarin , salvie,foi de adfin )
  • condimente(pentru peste , vegeta , piper si altele dupa gust)
  • 4 rosii coapte
  • 7-8 catei de usturoii
  • 300 gr pasta de tomate
  • verdeata (patrunjel verde,si marar)
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor:

Curatam si evisceram pestele si il condimentam .

Adaugam vinul,  jumatate de lamaie si jumatate de portocala, felii de peste si-l lasam cel putin 4 -12 ore la frigider la marinat.

Pregatim legumele :

Le curatam de coaja , de foi, si le taiem fideluta .

Totul se pune peste pastravi si se da la cuptor pt 2 ore la 220 gr celsius.

Pregatim pasta de tomate cu usturoiul taiat marunt si patrunjelul sau marar , sucul de lamaie si portocala ramase .

Le adaugam spre sfarsitul coacerii, mai lasam 15 min la cuptor .

Servim cu mamaliguta calda ..

.(atentie la peste ca  se sfarama nu ramane intreg) imi pare rau vroiam sa ramana dar nu e asa 

Va urez pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav salmonat cu legume si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume in stil chinezesc