Pateuri din aluat de foietaj cu gem de caise si nuca de cocos

de Tabita _ in Dulciuri, 5 Mar 2013 | 36558 vizualizari

 

Sunt atat de simplu de facut ca nu ar mai avea nevoie de nici o prezentare. Si totusi uneori uitam de ele si ne prinde bine o reteta la indemana.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 50 g gem de caise (cateva linguri)
  • 20 g nuca de cocos
  • 30 g zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri din aluat de foietaj cu gem de caise si nuca de cocos:

Se scoate aluatul din frigider si se lasa la temperatura camerei minim 30 de minute. 

Se incinge cuptorul la 190°.

Se taie dreptunghiuri si se pune cate o lingurita de gem pe unul dintre capetele fiecarui dreptunghi, apoi se presara nuca de cocos.

Capatul cu gem se pliaza putin cat sa acopere umplutura, iar cu celalalt capat venim peste, pana in margine si apasam putin ca sa se lipeasca.

Asa procedam la toate.

Punem pateurile in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptor pentru 15 minute, pana capata o culoare aurie.

Scoatem tava din cuptor si pudram cu zaharul pudra cat sunt inca fierbinti.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate inlocui gemul cu orice dulceata aveti prin casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri din aluat de foietaj cu gem de caise si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

ULTIMELE COMENTARII

kobix40803

Hello. That is exactly the kind of site https://typespaceapp.com/ is. It offers everything you need for a great experience: instant withdrawals, a variety of games, ease of use and fair conditions. Here you can enjoy the game without unnecessary delays, knowing that every step will be transparent and convenient.

Need help

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu dulceata de visine