Perisoare cu smantana

de nadiuta123 in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2012 | 4318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 1 ceasca smantana
  • paste mici rotunde
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu smantana:

Perisoarele:Se pregateste carnea ca pentru perisoare

Sosul:Se incinge putin ulei de masline in care se calesc cele 2 cepe curatate ,spalate si tocate marunt.Dupa ce ceapa se prajeste bine se adauga un pahar cu apa si se adauga perisoarele sa fiarba.

Intr-o olicica se pune apa la foc sa fiarba in care se pun 2 cani de paste mici rotunde si se lasa sa fiarba. Dupa ce toate au fiert se adauga pastele peste perisoare si se adauga si putin cascaval dat pe razatoare.Se mai tin 5 minute si se dau jos de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui cu smantana