Peste in crusta de ierburi si sos

de cristinutanicolita in Peste, 1 Mai 2014 | 2978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti cod
  • 2 cepe verzi
  • 1 plic condimente pt peste
  • o legatura marar
  • oregano
  • 2 linguri sos de rosii
  • 100 ml vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in crusta de ierburi si sos:

Pestele se curata si se spala bine , se taie bucati.

Condimentele pentru peste se amesteca cu mararul si oregano.

Se trece fiecare bucata de peste prin amestecul de condimente si se pune intr-un vas pt cuptor. Se stropeste cu putin ulei si o canuta de apa.

Se baga in cuptorul preincalzit pt 40 min.

Ceapa verde se toaca marunt , se caleste in putin ulei, se adauga sosul de rosii si vinul. Se lasa pe foc pana scade putin.

Acest sos se adauga peste cand acesta este gata si se mai baga 5 min la cuptor.

Se poate servi alaturi de mamaliguta.

TIPS-URI

1

cui ii place poate adauga si cateva felii de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in crusta de ierburi si sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta de alune si parmezan