Piept de găină cu ceapă și roșii cherry

de elucubratiiculinare in Pui, 31 Oct 2012 | 3002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de găină sau pui,
  • 500 g ceapă,
  • 500 g roșii cherry,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de găină cu ceapă și roșii cherry:

Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri. Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile. Se scoate și se ține la cald. Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie. Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă. Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute.

Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru. Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute. Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.

Dăm la cuptor pentru 30 minute. Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru.

Servim fierbinte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de găină cu ceapă și roșii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai la cuptor