Piept de pui cu legume sote

de gaby_duceag in Pui, 16 Oct 2009 | 7751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2piepti pui(i-am taiat in doua)
  • 1ardel capia
  • 1ardel gras galben
  • o ceapa
  • 3-4 cartofi
  • 3morcovi
  • sare,piper,oregano,busuioc,boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume sote:

ardeii si cartofii se taie cubulete

ceapa se taie pestisor

morcovul se taie rondele

se calesc toate in ulei incins

in alta tigaie se frig bucatile de piept pe toate partile

intr-un vas termorezistent se pune o lingura de unt

se aseaza legumele si peste ele pieptul fript

intr-un castron amestecati condimentele cu 100ml apa

turnati peste amestec

puneti folie de aluminiu peste vas

bagati la cuptor

dupa 20-25minute scoateti folia si mai lasati pana cand sunt toate rumenite usor

pofta mare!

 

raipid si bun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]