Se dizolva cubul concentrat in 250 ml de apa fierbinte.
Rosiile uscate la soare se toaca marunt.
Ceapa si usturoiul se taie in bucati nu foarte mici si se soteaza intr-o lingura de ulei la foc mediu, timp de 3 minute. Se adauga coriandrul, orezul si sare si piper si se prajesc 1 minut. Se adauga fasolea si supa obtinuta din cubul concentrat, se acopera cu un capac si se lasa 10 minute la foc mic. Se amesteca cu o furculita si se adauga rosiile uscate la soare, sare, piper, branza Feta si patrunjelul.
Intre timp, se aseaza bucatile de pui pe una din jumatatile fiecarei hartii de copt si se aduce cealalta jumatate deasupra. Se bat usor cu palma pana ajung la grosimea de 2 cm. Se aseaza, cu tot cu foaia de copt, intr-o tigaie antiaderenta fara ulei si se prajesc 10 minute pe parte la foc minim.
Se servesc cu orez si bucati de lamaie.
1
Foile condimentate se pot obtine si acasa prin adaugarea in vasul unui robot de bucatarie a catorva rosii uscate la soare, sare, ulei, putina pudra de usturoi, coriandru pudra, busuioc, oregano si patrunjel uscate, paprika afumata, piper, pudra de curry si putin zahar si transformand totul in pasta. Cu acesta, se ung hartii de copt taiate in 2 si impachetate in jumatate in interiorul carora se vor adauga bucatile de pui