in mod normal ele erau in combinatie cu cartofii frantuzesti dar daca foto au disparut(am zis copiii nu recunosc nimic:))sint nevoita sa vi le prezant individual :))
curatam carnita si facem cu virful cutitului buzunarele .
amestecam uleiul cu supa instant cu oregano curcum ,curry,rosia zdrobita
daca nu avem copiii putem pune putin ardei iute verde.
amestecam carnea cu acesta pasta si usturoiul taiat feliute si lasam cam o ora in frigider.
dupa care scoatem usturoiul, punem intr-o tava de unica folosinta, adaugam o jumatate cana apa calda si ceapa taiata pestisori si dam la cuptor la 180 grade pina cind ceapa se si carnita fierb .
tava se acopera cu folie de aluminium.
cind totul este fiert se scoate folia de aluminium si se lasa la rumenit .
se serveste cu orice garnitura .a
cum daca dorim un sos la carnita scoatem carnea iar tot ce ramine in tava, supica, ceapa putin usturoi, punem in blender iar pasta obtinuta se pune peste garnitura.