Piftele de peste cu pireu

de -tony- in Peste, 13 Dec 2012 | 5004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru piftele :
  • 300 gr peste de mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
  • paine inmuiata in apa(si stoarsa bine)
  • salvie
  • busuioc
  • Pentru pireu:
  • 6 cartofi
  • 1 pahar lapte
  • 80 gr brinza philadelphia
  • 50 gr unt
  • 50 gr parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de peste cu pireu:

Se curata pestele foarte bine de oase. Oasele mici le scoatem cu ajutorul unei pensete. Se spala si impreuna cu celelalte ingrediente se dau prin masina de tocat. La compozitia rezultata adaugam condimentele dupa gust.

Intr-o tigaie punem ulei si cind acesta este incins se fac bilute din aluat si se prajesc. Se scot pe un servet de hirtie pentru a elimina uleiul in exces.

Pentru pireu,curatam cartofii de coaja,ii spalam ,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare. Cind s-au fiert,se piseaza si se adauga untul,brinza,si laptele putin cite putin amestecind in continu. La urma adaugam si parmezanul si sare dupa gust.

TIPS-URI

1

in pireu se poate pune si putin marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de peste cu pireu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...