Placinta cu dovlecei si morcovi

de Criss in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2011 | 5121 vizualizari

 

Reteta am luat-o de pe blogul Laurei Adamache. E absolut delicioasa placinta si cu siguranta va trece pe lista retetelor favorite.

 

INGREDIENTE

  • -5 oua
  • -500 g dovlecel (eu nu l-am cantarit, am cumparat un dovlecel mediu)
  • -150 g morcov (la fel, nu l-am cantarit)
  • -120 g faina
  • -110 ml ulei
  • -120 g cascaval
  • -1 ceapa
  • -sare, piper
  • -1/2 plic praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovlecei si morcovi:

Dam pe razatoarea mare dovlecelul curatat de coaja si pe razatoarea mica, morcovul si ceapa. Batem cu mixerul ouale, adaugam uleiul si faina amestecata cu praf de copt. Stoarcem legumele si le adaugam peste compozitia de oua. Condimentam cu sare si piper dupa gust, adaugam in final si cascavalul ras si turnam compozitia intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet. Coacem la foc mic 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]