Pleurotus pane

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2014 | 4421 vizualizari

 

Un aperitiv sanatos gustos si rapid de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ciuperci pleurotus
  • 6 oua
  • 100 gr. faina
  • 1 lingurita delikat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane:

Se spala ciupercile si se pun intr-o cratita cu apa calda , se lasa 5 minute pe foc .

Dupa ce se oparesc se pun la scurs .

Se face o coca din oua , faina ,  delikat ,sare si piper dupa gust .

Se pune uleiul la incins si ciupercile trecute prin coca se pun la prajit pana cand se rumenesc pe ambele parti .

Se servesc calde ca aperitiv .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se pot servi cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]