Poale-n brau

de divainbucatarie in Dulciuri, 21 Noi 2010 | 5999 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit

Umplutura:

  • 250 g branza de vaci
  • 1 ou
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 60 g zahar + zahar pentru topping


Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Poale-n brau:

Pentru a preagti aluatual amestecam faina cu drojdia topita in laptele caldut, ouale si zaharul vanilat. Il lasam la dospit cam 30-40 minute pana se dubleza ca volum. In acest timp pregatim umplutura. Amestecam branza de vaci cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta.
Dupa ce a crescut aluatul, intindem o foaie de 1 cm grosime, pe care o taiem in patratele. In mijlocul fiecarui patratel punem crema de branza, apoi strangem colturile ca un plic. Le prajim in ulei incins si le pudram cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Poale-n brau" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone