Pui Cajun cu orez

de Satisfyyourcravings in Pui, 24 Mar 2018 | 2757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1/3 cub concentrat de pui
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 300 grame piept de pui
  • ulei de masline
  • 2 linguri mix Cajun de condimente
  • 1/2 lingurita zahar brun
  • 1 lingurita Paprika afumata
  • 1 lingurita piper
  • 1/2 lingurita piper Cayenne
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 400 gr rosii in bulion
  • patrunjel proaspat, tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Cajun cu orez:

Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare si cubul concentrat.

Se amesteca toate condimentele.

Se taie pieptul de pui in cuburi, la fel si ardeii si ceapa. Usturoiul se piseaza.

Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se adauga pieptul de pui si condimentele. Se amesteca bine, se aseaza intr-un singur strat si se lasa 2-4 minute, la foc mediu spre mare.

Se adauga sosul de soia si se soteaza 5 minute. Se transfera pe o farfurie. 

In aceeasi tigaie, se adauga o lingura de ulei, usturoiul, ardeii si ceapa. Se soteaza 5-10 minute, apoi se adauga puiul inapoi in tigaie. Se adauga rosiile tocate si se fierbe la foc mic pana cand sosul se ingroasa. 

Se serveste imediat cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Cajun cu orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Sidy 1

27.03.2018, 08:22

Delicios!

Mutulica 1

28.03.2018, 18:41

Adriana , probabil nu ai timp, dar tu ar trebui sa faci si o punere in tema.Toate retetele postate de tine sunt speciale , in spatele lor este o anume cultura , istorie etc. De exemplu , chiar crezi ca sunt multi care sa stie cine sunt cajunii?

Satisfyyourcravings 1

29.03.2018, 13:51

Mutulica, o idee foarte buna. Din pacate, abia daca am timp sa postez retetele o data la cateva luni si atunci in calup. Sper ca pe viitor sa adaug si o istorie a preparatelor si cu am ajuns eu sa le gatesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut