Pui cu legume in sos picant si garnitura de gnocchi

de laura_n in Pui, 11 Ian 2013 | 4536 vizualizari

 

Bun de ne-am lins pe degete

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe pui( aripi sau ce doriti)
  • 1 morcov mai mare
  • 1 ceapa mai mare
  • o conserva ciuperci feliate
  • ulei masline
  • pasta tomate
  • boia iute
  • cativa catei usturoi
  • sare
  • cimbru
  • oregano
  • 400 gr gnochi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume in sos picant si garnitura de gnocchi:

Am spalat si curatat carnea, morcovul si ceapa si le-am pus la fiert, cu sare, intr-un litru de apa. Dupa ce au fiert, am scos carnea si legumele si le-am pus deoparte. Supa o strecuram si o dam deoparte.

Intr-o tigaie, am pus putin ulei masline la incins, apoi am pus bucatile de carne si le-am rumenit cateva minute. Am adaugat usturoi, cimbru si oregano si apoi am adaugat morcovul taiat rondele subtiri si ciupercile scurse. Am lasat sa mai sfaraie un pic toate, timp in care am inspirat aromele dementiale.

Am adaugat putin cate putin supa de pui peste carne, si apoi vreo 2-3 linguri de pasta rosii. Am lasat sa fiarba, sa scada zeama si am presarat boia iute.

In alt vas, am pus la fiert galustile de cartofi pentru vreo 10 min.

Am dat deoparte tigaia si am lasat-o vreo 10 min sa se odihneasca, am scurs galustile de apa, am prestat o mamaliguta buna si am servit alaturi de puiul aromat si picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in sos picant si garnitura de gnocchi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

laura_n 1

12.01.2013, 13:06

va astept cu drag

laura_n 1

12.01.2013, 13:06

Sim0

ANNA_46 1

13.01.2013, 01:55

Mmm.....ce buna mancarica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si bere