Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

de Bya Ralu in Pui, 21 Mai 2019 | 3137 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • unt
  • 2 portocale mari
  • ulei de masline
  • 3-4 cartofi noi
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei usturoi
  • apa
  • condimente
  • salvie proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi:

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline.

Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si turnam deasupra sucul de portocale stors.

Se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru circa 30 minute, se scoate se stropeste cu sosul de portocale.

Cartofii se spala bine, se taie bucati mari, ceapa o taiem solzisori, iar usturoiul il strivim.

Se adauga in tava langa pui si se la la cuptor pana cand puiul se rumeneste bine si cartofii se inmoaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu masline