Pulpa de porc cu legume la cuptor

de dakris in Porc, 15 Apr 2012 | 7885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • cartofi
  • morcovi
  • ardei
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • pasta de tomate/suc de rosii
  • condimente (sare, piper, cimbru, busuioc, usturoi granulat)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu legume la cuptor:

Carnea se portioneaza, legumele se taie si se aseaza in tava unsa cu ulei sau unt. Se adauga ulei, condimente, pasta de tomate si se acopera cu apa. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor la foc mediu. Dupa 30 min se inlatura folia si se mai tine la cuptor inca cca 45 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]