Pulpa de porc in suc de rosii

de adry88 in Porc, 26 Mai 2011 | 4885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cutie suc de rosii
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in suc de rosii:

carnea se spala si se taie bucati

se pune la fiert in putina apa cu sare,se spumeaza si se adauga cutia de suc de rosii,pasta de tomate

usturoiul pisat,rozmarinul,sare,piper dupa gust

untul,boia de ardei,si se lasa sa fiarba pana scade apa,

dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionela2682 1

27.05.2011, 13:32

Bucatile de carne par prajite? eu asa vad s-au monitorul e de vina!

LUK 1

27.05.2011, 18:00

MVMih 1

31.05.2011, 23:18

Imi place asa cum sunt...cam tarziu la masa....dar !!! nah...poate o mai fi ramas ceva de pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu piure de cartofi