Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mai 2010 | 7557 vizualizari

 

cum sunt fan pui, incerc sa-l gatesc in fel si chip, asa ca azi am facut o combinatie interesanta care mi-a placut la nebunie, incercati reteta cu incredere.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • o lingura de ketchup
  • o lingura de smantana
  • o lingura de patrunjel tocat
  • susan
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • unt pt uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan:

Spalam bine pulpele, le dam jos pielea ( le dezbracam :)) ), le uscam cu un servetel, le condimentam si le punem intr-o tava unsa cu putin unt.

Dam la cuptor cca 30 de min pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Acoperim tava cu folie de aluminiu.

Intre timp amestecam smantana cu ketchup si patrunjelul tocat marunt.

Dupa ce s-au rumenit le scoatem pe un fund si le imbracam in sosul de ketchup, iar peste acest sos punem susan.

Dam inca 5 minute la cuptor.

Noi le-am servit cu cartofi prajiti si o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]