O reteta germana, o combinatie perfecta si un gust nemaipomenit intr-o mancare absolut delicioasa facuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Curata pulpele de rata de grasimea in exces si pune-o deoparte.
In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune uleiul de masline, cubuletul de unt si grasimea oprita de la pulpe.
Seteaza programul Brown/Sote pentru 15 minute.
Pune pulpele de rata cu pielea in jos si lasa-le la prajit pe ambele parti cate 5 minute, pana se rumenesc.
Scoate-le apoi pe o farfurie, scoate si jumarile care s-au format de la grasimea de rata si adauga apoi ceapa taiata solzisori si amesteca pana se inmoaie usor.
Pune varza tocata fideluta, amesteca bine si adauga vinul rosu si otetul de cidru.
Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga zaharul, nucsoara si piperul cu lamaie.
Pune deasupra pulpele de rata si inchide capacul.
Inchide supapa de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 40 de minute.
Dupa ce programul s-a terminat aparatul intra automat p emodul Keep Warm, moment in care este bine sa il lasam asa pentru 10-15 minute, apoi se elibereaza presiunea si se deschide capacul.
Serveste pulpele de rata cu varza rosie cu felii de paine proaspata, este delicioasa!