Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2010 | 14356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati limba de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceaoa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1-2 foi de dafine
  • sare si piper boabe
  • Pentru sos:
  • 2-3 linguri maioneza
  • 2 lingurite hrean ras
  • 1 lingurtita zeama de lamiae
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean:

Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune.
Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de pielita alba ,incepand de la varful limbii,si se taie felii subtiri sau in functie de preferinta dvs.Se pun bucatile intr-un vas,se adauga maioneza,hreanul,sarea si piperul dupa gust si zeama de lamiae.Este un aperitiv foarte gustos.Se poate servi alaturi de salata de sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

24.03.2010, 13:09

interesanta ,nu am mancat dar arata bine,felicitari

susu 1

24.03.2010, 13:44

Foarte bine arata. Nota 20

mihaelar63 1

13.04.2010, 11:29

furculite din partea sotului meu lui ii place mult genul acesta de mancare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos de maioneza