Ratatouille

de laylalala in Mancaruri de post, 12 Mai 2010 | 4554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei capia, feliat subtire
  • 1 vanata, feliata subtire
  • 1 dovlecel (de aprox. aceeasi dimensiune cu vanata) , feliat subtire
  • 1 ceapa , tocata marunt
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 160 gr pasta de rosii
  • 5 linguri ulei de masline
  • 3 lingurite cimbru uscat
  • sare si piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

Se incinge cuptorul la 190ᵒC.
Se amesteca cepa si usturoiul.
Se intinde pasta de rosii pe fundul unui vas larg termorezistent.Se presara amestecul de ceapa si usturoi, 2 linguri ulei de masline, sare si piper.
Peste stratul de pasta de rosii, se aseaza alternativ feliile de legume, astfel incat sa nu ramana spatii libere.Se toarna restul de ulei, se presara sare, piper si cimbrul uscat.
Se acopera vasul cu folie de aluminiu pentru ca legumele sa nu arda.Se dau legumele la cuptor timp de 60 minute, apoi se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Curry de vinete