Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci

de Bunica in Paste, 6 Noi 2013 | 19014 vizualizari

 

Ravioli ci sos de smantana cu ciuperci este un preparat care-mi place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. ravioli
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g. smantana
  • 150 g. ciuperci
  • 100 g. cascaval Delaco
  • 50 g. branza Grana Padano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci:

Ravioli se pun la fiert in apa clocotita cu sare pentru 8=10 minute.

Ciupercile se taie ,nu foarte marunt.

Intr-o tigaie se pune uleiul cu cei doi catei de usturoi ,se prajeste usturoiul pana devine sticlos,apoi se indeparteaza din tigaie.

Se adauga ciupercile calindu-se cateva minute.

Samantana se toarna peste ciuperciToata compozitia se tine la foc potrivit 5-7 minute.

Imbunatatim cu cascaval ras.

Saram si piperam sosul.

Cat ne-am ocupat de sos,ravioli au fiert. 

Scurgem apa in care au fiert ravioli.

Le adaugam peste sos si mai tinem pe foc 1-2 minute.

Le servim cu branza Grana Padano rasa.

TIPS-URI

1

Pentru cine doreste branza Grana Padano se poate adauga in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu piept de pui si legume