Risotto cu ceapa verde

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2012 | 3583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250 gr orez cu bob lung
  • 750 ml supa de pui/ de legume
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu ceapa verde:

Ceapa verde se curata si se spala, apoi se taie marunt, inclusiv partea verde, apoi se caleste in uleiul de masline, 1-2 minute. Apoi adaugam orezul spalat in mai multe ape si mai lasam cateva secunde. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi turnam supa de pui. Se fierbe la foc mic pana ce orezul absoarbe toata supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

silvi0ara 1

15.05.2012, 10:17

Si mie imi place cum arata si cred ca este si bun.

marinicayou10 1

15.05.2012, 11:50

bun bun

Angelina_Elena 1

15.05.2012, 15:51

ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de legume