Rondele de cartofi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2011 | 3911 vizualizari

 

Am vazut reteta la alexj si nu i-am rezistat, multumesc pentru reteta :)

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • cascaval ras
  • ceapa verde
  • kaiser
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de cartofi la cuptor:

Spalam cartofii in coaja, apoi ii taiem rondele cam de 1 cm, nu trebuie sa fie prea subtiri pentru ca se usuca, dupa care ii condimentam si ii bagam la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt, aproximativ 1 ora pana se coc.

Intre timp taiem kaiserul cubulete mici si le calim putin in ulei.

Dam cascavalul pe razatoare si taiem ceapa marunt.

Dupa ce s-au copt cartofii scoatem tava si punem pe fiecare rondea kaiser, cascaval si ceapa verde si mai dam inca 10 min la cuptor.

Se pot servi ca si garnitura sau pur si simplu simplii alaturi de o salata sau asa cum zice alexj cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor