Rulouri cu carne

de alilianaa in Porc, 30 Ian 2013 | 4030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc -500 g( muschi)
  • 10 felii de cascaval
  • 250 g bacon cubulete
  • marar
  • 10 catei de usturoi
  • condimente de friptura Kotanyi.
  • samantana (de fermentatie)
  • 200 ml.vin
  • 30 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne:

Muschiul de porc de spala, se portioneaza. Se bate bine pentru a putea fi rulat mai usor. Se condimenteaza cu condimente Kotanyi pentru carne de porc. Peste acesta se pune bacon, cascaval, marar, usturoi. Se ruleaza pentru a avea forma dorita. Se prinde intr-o scobitoare. 

In 30 ml de ulei incins intr-o tigae, se pun rulourile si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce au fost intoarse pe toate partile (sa capete culoare aramie peste tot) se pune in tigaia cu pricina 200 ml vin si se lasa sa se pregateasca bine. 

Cand compozitia din tigaie scade, scoatem rulourile. 

In alta tigaie, luam si punem  3-4 linguri din compozitia in care am pregatit rulourile si cand se incalzeste punem samantana cu menta, sare si marar. Acest sos se va prepara separat intrucat riscam sa se branzeasca smantana. 

Se serveste cu ce doreste fiecare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc cu cabanos