Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2013 | 8258 vizualizari

 

Potrivit ca gustare rapida sau aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1 conserva de fasole boabe 450 g
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • putin ulei pentru prajit
  • pentru uns:
  • 1 ou
  • 1-2 linguri cu lapte
  • putin susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta:

 Ceapa se curata, se spala si se toaca. Se pune la prajit in tigaia incinsa si se lasa putin, pana devine sticloasa.

 Se scurge apa din conserva si se clateste fasolea in mai multe ape, apoi se bate pane devine ca o crema.

 Se adauga ceapa calita. Se asezoneaza cu sare, busuioc, cimbru si se amesteca bine.

 Se taie aluatul in 8 fasii egale si se adauga compozitia. Se ruleaza.

 Rulourile se aseaza pe hartie de copt pe o tava si se ung cu ajutorul unei pensule, cu oul barut amestecat cu putin lapte.

 Se presara deasupra putin susan.

 Se da tava la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 15-20 de minute timp in care nu se deschide usa cuptorului.

 Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Tabita _ 1

02.08.2013, 16:27

Claudia

Krystyan Trendy 1

29.05.2014, 09:14

minunate rulourile

Tabita _ 1

29.05.2014, 09:54

Multumesc Kristy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv icre de fasole