Salau "pane"

de mihaelar63 in Salau, 7 Dec 2010 | 8206 vizualizari

 

Deoarece am vrut o reteta de peste care o pot servi cand este dezlegare , am cautat la prietenul nostru "Gogu"!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 salau
  • 1 cana faina alba
  • 4 linguri faina malai
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 bere
  • 1 lamaie
  • 1 gogosar
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau "pane":

  1. Salaul se curata , se spala si se portioneaza , se condimenteaza si se stropeste cu zeama de la jumatate de lamaie .
  2. Jumatate din faina alba se pune intr-un vas prin care se tavalesc bucatile de salau .
  3. Restul de faina alba se amesteca cu faina de malai , boia , sare si bere obtinand un aluat de consistenta unei smantani .
  4. Pestele se trece prin acest aluat si se prajeste in ulei incins ,intorcandu-se pe ambele parti . scoateti pe un platou tapetat cu hartie absorbanta .
  5. Serviti cald cu lamaie si gogosari .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau "pane"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]