Snitel de salau

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 8294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de salau
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet fin
  • 1 lingurita boia dulce
  • cate un varf de cutit usturoi granulat si rozmarin
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de salau:

se spala si se usuca fileurile de salau apoi se presara cu putina sare si piper.ouale se bat cu sare,boia,usturoiul granulat si rozmarinul.se trec fileurile prin faina,apoi prin ou si la final prin pesmet,se prajesc in ulei pe ambele parti pana capata o culoare aurie si se scot pe hartie absorbanta.se servesc cu salata simla de ridichi...sau o altfel de salata!pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de salau" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

vero_closca 1

04.05.2010, 20:00

fetelor,va multumesc pt aprecieri! am facut saptamana trecuta 50 de snitele pt o activitate la scoala baiatului meu si au fost foarte apreciate! cand vreti...va astept la o portie!

nadina73 1

04.05.2010, 20:25

cand sa venim

silvi0ara 1

04.05.2010, 21:36

Ce bun,sa mai faci.Salaul imi place si mie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)