Snitel umplut

de Sidy in Porc, 4 Aug 2010 | 6645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 snitele din cotlet
  • 6 felii muschi tiganesc
  • 6 buc cascaval feliat
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mustar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.

Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si pesmet.

Se prajesc in uleiul incins .

Se servesc cu cartofi copti la cuptor si cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]