Snitele de pui cu cartofi noi

de Corinuta in Pui, 26 Iun 2010 | 4530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 150 g pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 kg cartofi noi rosii
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita boia
  • 3 linguri ulei
  • frunze de patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu cartofi noi:

Pieptul de pui se spala, se sterge si se feliaza. Se bate fiecare felie si se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare. Se pregatesc pe doua farfurii faina si pesmetul. Se pune uleiul la incins. Feliile de carne se trec pe rand prin faina, ou si pesmet si se prajesc trei-patru minute pe fiecare parte.

Cartofii se curata si se taie cubulete. Se fierb 15 minute in apa cu sare, apoi se strecoara. In 3 linguri de ulei se pune la calit ceapa taiata cubulete. Cand e sticloasa se adauga boiaua, se opreste focul si se amesteca cu cartofii. Deasupra se presara patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Ramonaky 1

26.06.2010, 18:12

si pe gustul meufoarte bune5 furcu si de la mine

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 22:18

si al meu

Corinuta 1

27.06.2010, 12:50

Multumesc Ramo, multumesc Dana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant