Sos de marar

de lia maria in Pt. carne, 25 Ian 2011 | 6588 vizualizari

 

Un sos usor foarte gustos care se serveste alaturi de cartofi natur si carne fiarta.

 

INGREDIENTE

  • 50 ml ulei
  • 50 g faina
  • 2 legaturi frunze de marar
  • ½ lingurita usturoi uscat
  • 40 ml lapte
  • Sare
  • Piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de marar:

Punem uleiul la incins, adaugam faina, o calim 1’ (nu trebue sa-si schimbe culoarea), adaugam mararul si usturoiul si stingem cu lapte, amestecand incontinuu pentru evitarea formarii de cocoloase. Lasam sa dea cateva clocote, asezonam si sosul este gata de servit.

Am servit sosul cu cartofi  si carne fiarta de vitel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lia maria 1

27.01.2011, 14:21

mena
luk

Adinacarla 1

28.01.2011, 11:14

yam, yam...trebuie sa fac si eu cat de curand...nu am mai facut de mult....tare bun...imi place mult

elena1988 1

21.03.2011, 14:02

o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco