Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2013 | 11359 vizualizari

 

Niste pateuri rapide, usor de facut si apetisante.

 

INGREDIENTE

  • un pacht de aluat pentru foietaj
  • 500 g crenvursti
  • putin ketchup
  • 1 ou
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup:

Se lasa aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.

Aluatul se taie fasii de 1-1,5 cm.

Se unge foietajul cu ketchup si se ruleaza aluatul pe crenvursti ca o spirala, suprapunand putin fasiile intre ele.

Asezam crenvurstii in foietaj pe tava tapetata cu hartie de copt.

Ii lasam 15 minute si apoi ungem foietajul cu oul batul si presaram susan.

Dam tava la cuptor la 180° pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

Se pot servi si calzi si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremwursti in bacon si aluat de foietaj