Tarta cu piersici

de mirela0911 in Prajituri, 9 Mar 2011 | 5036 vizualizari

 

O primavara frumoasa va doresc si o felie de tarta de ziua noastra, cu intarziere dar nu-i nimic. Merge excelent la o cafea sau ce doriti.
Felicitarea e facuta de fiul meu si am primit-o de 8 Martie cu mult drag.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 lg ulei
  • 350g faina
  • 250g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 150ml lapte
  • coaja rasa lamaie
  • piersici (eu am avut din compot)
  • frisca pt ornat (si pt cafea)
  • 2 ajutoare de nadejde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Se bat ouale bine pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se continua mixatul pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, laptele, coaja de lamaie, se mixeaza in continuare, iar la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata bine cu unt, deasupra se pun felii de piersici si se da la cuptor la 180 grade pt. aproximativ 40 minute (depinde de cuptor, se face testul cu scobitoarea).

Dupa ce s-a racit se orneaza dupa preferinte si se serveste.

TIPS-URI

1

Se pot pune orice fel de fructe proaspete sau din compot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MIUTA 1

10.03.2011, 11:19

Foarte buna,multumim.La multi ani! Sa-ti traiasca puii,sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!Sunt tare dragalasi

mirela0911 1

10.03.2011, 16:51

luk, mamaie, elena multumesc
miuta mersi tare mult

adry88 1

09.06.2011, 15:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema