Tocanita de ardei cu aripi de pui

de Bya Ralu in Pui, 26 Iul 2014 | 4855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • 2-3 ardei grasi rosii
  • ulei de masline
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • buion
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei cu aripi de pui:

Ceapa se toaca marunt,iar morcovul il taiem felii si le punem la calit in ulei de masline.Adaugam si aripiile de pui,le lasam cateva minute si punem putina apa,acoperiti cu un capac si lasati la foc mediu sa fiarba.

Se muta compozitia intr-o craticioara sau un ceaun,punem si ardeii taiati fasii,mai adaugam apa,condimentele si lasam sa fiarba.

Cand e aprope gata se pune bulionul,se mai lasa 10 minute la foc mic,acoperind cu un capac.

TIPS-URI

1

optional se poate adauga si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]